Artikel

Artikel (5)

Kenapa perlu memilih susu kambing?

March 15 2017 0 comment

Sejak kecil kita sering dicadangkan atau diberi minum susu lembu, malah pada ketika itu susu kambing bukanlah sesuatu yang sering kita dengar. Namun kini semuanya telah berubah di mana masyarakat mula celik akal kepada khasiat yang terdapat dalam susu kambing.


Susu kambing dan Alahan

March 15 2017 0 comment

Seringkali kita mendengar perkataan alahan atau alergi, namun sejauh mana kefahaman kita tentang alahan?. Alahan secara mudahnya dapat difahami sebagai suatu reaksi yang berlebihan dari sistem pertahanan tubuh badan apabila badan terdedah kepada alergen (bahan yang membangkitkan reaksi).


Tak Kenal Maka Tak Cinta

March 17 2017 0 comment

 

Tak kenal maka tak cinta, jom berkenalan dengan produk i-sihat. I-sihat bermula dengan pengeluaran 2 jenis susu kambing iaitu susu kambing Asli dan susu kambing VaChoc Plus 10. I-Sihat kemudian terus berkembang dengan memperkenalkan produk baru iaitu minuman kolagen berasaskan susu kambing dengan fokus utama kepada kecantikan kulit yang dikenali sebagai PREMIUM BERRY.


Susu Kambing dan Kulit

March 17 2017 0 comment

Susu Kambing dan Kulit

Kulit yang cantik dan halus, tidak berkedut, lembut serta licin menjadi idaman para wanita. Namun bagaimana untuk mendapatkan kulit yang cantik secara semulajadi?.